Cum a slăbit Carmen Brumă 30 de kilograme

Cum a slăbit Carmen Brumă 30 de kilograme

Prezentatoarea TV recunoaşte că dulciurile au fost mereu o slăbiciune. În prezent, mănâncă cel mult două pătrăţele de ciocolată, la două săptămâni, dimineaţa

Prezentatoarea de televiziune Carmen Brumă a muncit mult pentru talia de viespe care a consacrat-o. În urmă cu câţiva ani, spune ea pentru Gândul, avea 87 de kilograme şi a încercat toate dietele posibile şi imposibile pentru a scăpa de 30 de kilograme. "Am băut tot felul de ceaiuri, ba chiar am încercat şi diete drastice de slăbit, printre care celebra supă de varză. Pentru că îmi doream foarte mult să scap de kilogramele inestetice, am reinventat dieta cu supă de varză şi, în plus, am renunţat la fructele şi legumele care mai erau recomandate", mărturiseşte ea. Carmen Brumă spune că a reuşit să scape de cele 30 de kilograme într-un an de zile.

Sportul a ajutat-o să-şi tonifice musculatura

Potrivit acesteia, au existat şi momente în care organismul ei era foarte slăbit. "Au fost perioade în care mă înfometam. Nu mai ţin minte de câte ori am recurs la acest «regim». Când am văzut că organismul meu era din ce în ce mai slăbit, eram anemică, am început să mă documentez mai serios în ceea ce priveşte o dietă de slăbire. Citeam reviste, articole, cărţi şi studii despre slăbit şi reţineam esenţialul şi apoi puneam în practică", spune prezentatoarea TV.

După încercările nenumărate, Carmen a inclus în procesul de slăbire şi sportul. "Scăderea bruscă în greutate şi-a lăsat amprenta asupra corpului. Vergeturile nu au întârziat să apară, dar pentru a-mi tonifia musculatura m-am apucat de sport, lucru ce m-a ajutat enorm în lupta împotriva kilogramelor", declară prezentatoarea.

Citeşte mai multe pe gandul.info

 

 

Versiune mobil | completa