Cu ce noutăţi vine Skoda la Geneva

Cu ce noutăţi vine Skoda la Geneva

Pentru a scoate în evidenţă realizările anterioare şi noua direcţie, Skoda Auto va prezenta noul design corporate la Salonul Auto de la Geneva 2011. După o creştere extrem de dinamică, în ultimii 20 de ani, şi cele mai bune rezultate de vânzări înregistrate în 2010, Skoda şi-a impus noi obiective. Mai mult, prezentarea mărcii la eveniment va include un automobil concept, care va reflecta noul limbaj de design Skoda.

Skoda priveşte realizările din trecutul recent ca pe o bază pentru creşteri ulterioare. În afară de portofoliul său actual, Skoda va prezenta un concept care să reflecte noul limbaj de design al mărcii. Automobilul expune forme clar definite şi un simţ puternic pentru detalii, iar noul logo, pe care-l etalează, va fi utilizat pentru toate modelele Škoda, începând cu 2012.

Prezenţa Skoda Auto la ediţia din 2011 a Salonului Auto de la Geneva subliniază noua direcţie a mărcii. Logo-ul tradiţional al săgeţii înaripate are un nou spectru de culori, pentru a arăta mai distins şi mai precis decât oricând. Noul design corporate va fi adoptat în toate comunicările Skoda, dar şi de către dealerii mărcii. În acest scop, designul şi layout-ul showroom-urilor vor fi şi ele modernizate substanţial.

Citeşte mai multe pe www.promotor.ro

 

 

Versiune mobil | completa