Care sunt cele mai frumoase plaje din Caraibe? Vezi aici!

Care sunt cele mai frumoase plaje din Caraibe? Vezi aici!

Greu să alegi între două plaje odată ajuns aici. Adori Saona pentru aerul său de paradis terestru, ori Guadeloupe şi Martinica, care-ţi rămân lipite de inimă.

Bois Jolan, Guadeloupe. Plaje rivalizând în frumuseţe, străjuite de recifuri de corali, altele excelente pentru surf; bucăţi întinse de nisip alb şi fin încă la picioarele turiştilor, altele excentrice, astfel sunt plajele din Guadeloupe, un paradis insular situat între Marea Caraibelor şi Oceanul Atlantic. Un colţ de rai, Bois Jolan - liniştit şi natural. Aici, plaja de nisip fin se întinde de-a lungul coastei, iar cocotierii aplecaţi de rod par că ar vrea să se scufunde în apele Oceanului. Locul este de o frumuseţe sălbatică, dar totuşi plăcut atât pentru familiile care vin la picnic aici, cât şi pentru turişti. Noaptea, muzica şi romul schimbă atmosfera, dar asta e deja o altă poveste.


Una dintre cele mai frumoase plaje din Basse Terre este Grande Anse, care se întinde la picioarele unei coline acoperite de pădurea tropicală. Pare şi astăzi intactă - n-ai să găseşti construcţii aici, doar căsuţe mici din lemn şi bărci multicolore ale pescarilor. Pentru plajă, mergi în Deshaies, în nord, la 2 km distanţă. Pe lângă plajele mici, retrase, foarte intime, pe Basse Terre, cea de-a doua insulă principală din Guadeloupe, se află şi Parcul Naţional din Guadeloupe, vulcanul activ Soufrière (1.467 m), Cascade aux Ecrevisses, grădina botanică din Deshaies - câteva dintre locurile care nu pot fi ratate.


Citeşte mai multe pe Gândul

 
Tag-uri:
plaja
,caraibe
,cost

 

Versiune mobil | completa