Bianca este din nou a lui Bote! Blonda a deschis prezentarea noii colecţii

Bianca este din nou a lui Bote! Blonda a deschis prezentarea noii colecţii

La succesul prezentarii au contribuit si stilistii, care au muncit nu mai putin de 10 ore pentru coafurile si machiajul manechinelor.

Colectia de lenjerie intima semnata Catalin Botezatu a atras toate privirile la Festivalul de moda de la Mamaia. 27 de manechine au defilat pe podium si au prezentat cele mai noi creatii ale designerului roman. Coafurile lor indraznete au surprins spectatorii, care, brusc au avut pofta de o cupa de sampanie.Costumat nonconformist, primarul orasului Constanta, Radu Mazare, nu a putut rata ultima seara a festivalului. Aflat intre frumoasele manechine, edilul a marturisit ca, deocamdata, nu si-a gasit jumatatea.

Aseara au fost premiate si locatiile de pe litoral cele mai... fashion - de la plaje pana la cluburi si hoteluri. Premiile au fost ridicate de figuri cunoscute ale lumii mondene.

Si tot in cadrul festivalului s-a acordat si titlul de cel mai fashion politician roman. Festivalul de Moda de la Mamaia s-a incheiat duminica seara dupa trei zile de spectacol

 

 

Versiune mobil | completa