Bătrânii, tinerele şi sexul

Bătrânii, tinerele şi sexul

Fese alb-albastrui care se leagana in timpul deselor vizite la toaleta. O imagine greu de suportat pentru o tinerica insetata de afectiune si pasiune. Chiar si personajul Samantha din "Sex and the City" a renuntat la un iubit generos dupa ce i-a vazut dosul flasc. Asa cum Darwin spunea, daca permiteti parafrazarea intortocheata referitoare la perpetuarea speciei, oricat de mare ar fi sufletul omului sau contul lui bancar, daca nu te furnica, pur si simplu… nu te furnica.

Batranete si fete hraparete


Asa ca, de obicei, femeile tinere fug de amantii pensionari ca moliile de hainele lor pline de naftalina. Sunt unele totusi care abia asteapta sa intre in universul prostamolian. Poate ca nu le-a acordat tatal suficienta atentie in copilarie sau poate cauta la ei intelepciune sau cash pe care cei de varsta lui nu le au, dar cine suntem noi sa le judecam? Cert este ca ele pot face abstractie de riduri. Si, chiar daca atunci cand ies in oras lumea il intreaba adesea pe iubit: "Cum o cheama pe fiica ta?", important e ca pe ei dragostea ii tine impreuna.

Si daca ii tine, ii tine. Studiile arata ca barbatii au si la 75 de ani chef de nebunii, numai ca n-au cu cine sa le faca. Niste cercetatori din Australia au discutat cu barbati cu varste intre 75 si 95 de ani si au ajuns la concluzia ca daca i-ar tine spatele, genunchii si prostata, batraneii ar rupe paturile. Numai ca babele lor nu erau atat de entuziasmate de ideea unei tavaleli, asa ca partenerele mai tinere pot fi o solutie pentru bunicii jucausi.

Citeşte mai multe pe www.perfecte.ro

 
Tag-uri:
sex
,tinere
,batrani

 

Versiune mobil | completa