Băsescu de la Serviciul Român de Comedie, despre accidentul preşedintelui: „E criză şi face economie la beţişoarele de urechi. Le taie în două”

Băsescu de la Serviciul Român de Comedie, despre accidentul preşedintelui: „E criză şi face economie la beţişoarele de urechi. Le taie în două”

Am vorbit cu Traian Băsescu de la Serviciul Român de Comedie chiar în aeroport, când stătea să se îmbarce în avionul care să îl ducă în vacanţă. Conversaţia s-a încheiat destul de brusc. "Mă scuzaţi, tocmai am văzut-o pe doamna Udrea, se îndreaptă spre salonul oficial, unde sunt aşteptat şi eu". După ce a aflat de vizita neaşteptată a preşedintelui la secţia ORL a Spitalului Militar Central şi de explicaţia pe care şeful statului a dat-o la TVR, Băsescu de la Pro TV crede că poporul ar trebui să răsufle uşurat.


"Bine că nu a fost decât atât, că nu a mâncat cu furculiţa sau cu cuţitul invers. Putea să fie un accident mai grav, poporul să mulţumească şi să-l felicite pe preşedinte", glumeşte Valentin Darie. Traian Băsescu de la Serviciul Român de Comedie închipuie şi alte scenarii de groază care, cu puţin ghinion, ar fi putut să se petreacă: "Sau se putea să aibă beţişorul în urechi, să răspundă grăbit şi să se lovească cu telefonul peste beţişor". În ceea ce priveşte spinoasa problemă a beţişorului ascuţit la un capăt, Valentin Darie ştie explicaţia. "Este criză şi preşedintele taie beţişoarele în două. E chiar de apreciat că în această perioadă de austeritate face economie la beţişoare şi le taie în două".

mai multe puteţi citi în Gândul

 

 

Versiune mobil | completa