500 de Euro, un concediu pentru doi! Vezi aici destinaţiile!

500 de Euro, un concediu pentru doi! Vezi aici destinaţiile!

Croieşte-ţi o vacanţă estivală după bugetul personal. Gândul îţi propune trei trasee pe care poţi să le baţi cu puţini bani în buzunar.

Bulgaria rămâne în topul destinaţiilor estivale pentru români - preţuri bune, servicii de 4 şi 5 stele în regim ultra all inclusive, dar şi proximitatea sunt atuurile care situează staţiunile vecine pe lista scurtă a dorinţelor de vacanţă. Astfel, un cuplu de români poate petrece un sejur de opt zile la un preţ accesibil, sub 500 de euro, bani ce includ transportul cu maşina personală, cazarea şi masa. Astfel, un pachet de servicii la Nisipurile de Aur, la un hotel clasificat la 4 stele, costă 212 euro de persoană.


În bani intră cazarea într-o cameră dublă cu vedere spre mare şi masa în regim ultra all inclusive. E drept, pentru a beneficia de ofertă trebuie să aşteptaţi luna septembrie. Cu bani mai puţini însă puteţi pleca chiar mâine, la Sunny Beach, tot pe litoralul bulgăresc şi tot la un hotel de 4 stele. O noapte de cazare într-o cameră dublă costă 17 euro, în preţ fiind inclus şi micul dejun. Un calcul simplu arată că opt zile de vacanţă la vecini costă 119 euro de persoană. Dacă adăugaţi 15 euro pe zi pentru mâncare, suma creşte la 224 de euro. Aşadar, cu 448 de euro în doi aveţi o vacanţă de opt zile asigurată. Drumul până la vecini, dus-întors, cu maşina personală nu face mai mult de 50 de euro.


Citeşte mai multe pe Gândul

 

 

Versiune mobil | completa