Primarul din Romos către Vasile Blaga: "Să ai sânge în instalaţie, nu ca piticu', că ne ia dracu!"

Primarul din Romos către Vasile Blaga: "Să ai sânge în instalaţie, nu ca piticu', că ne ia dracu!"

Primarul comunei hunedorene Romos, Mircea Pătrânjan (PDL), prezent la întâlnirea de miercuri cu secretarul general al PDL, Vasile Blaga, i-a spus acestuia, la plecare, în timp ce îi strângea mâna: "Să ai sânge în instalaţie, nu ca piticu', că ne ia dracu!", iar Blaga a încercat să îl tempereze.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, s-a aflat, miercuri, în campanie în judeţul Hunedoara, iar întâlnirea cu membrii PDL s-a desfăşurat cu uşile închise, presa neavând acces la discuţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La ieşirea de la aceste discuţii, primarul comunei hunedorene Romos, Mircea Pătrânjan (PDL), i-a spus lui Blaga, la plecare, în timp ce îi strângea mâna: "Să ai sânge în instalaţie, nu ca piticu', că ne ia dracu!".

Remarca primarului a fost primită cu zâmbete de cei din jur, însă Vasile Blaga a replicat: "Nu-i voie! Nu-i voie! (…) Nu-i voie să vorbim aşa de colegi".

Primarul din Romos a continuat: "Când ne-a ştirbit aşa…", însă a fost întrerupt de un alt primar PDL, cel din Orăştie, care i-a spus să tacă, dar căruia Mircea Pătrânjan i-a replicat: "Lasă-mă, mă, că eu îs de 15 ani primar şi eu nu pot să mai suport".

Vasile Blaga a intervenit atunci: "Staţi! Oamenii tocmai vă înregistrează!", apoi a continuat să salute colegii de partid.

 

 

Versiune mobil | completa