O deveancă vrea să fie Megastar

STAR. Raluca Alexandra Nistor are 18 ani şi este deja o vedetă în devenire

Raluca Nistor, absolventă a Liceului de Muzică din Deva, participă la cea de-a treia ediţie a competiţiei Megastar, unde miza este de 60.000 de euro şi un contract cu o casă de discuri

 


Concursul de televiziune Megastar 3 aduce în atenţia publicului formaţii de tineri care îşi doresc o carieră muzicală. Deveanca Raluca Nistor concurează alături de încă două fete, de Laura şi de Jo, iar Virgil Ianţu, Aura Urziceanu, Adrian Despot şi Răzvan Mazilu sunt cei care jurizează concursul.

 


Prestaţie de nota 10

 


De această dată, competiţia este mai strƒnsă, pentru că o parte dintre foştii finalişti Megastar 1 şi 2 s-au decis să-şi mai încerce o dată norocul. Noii veniţi nu sunt nici ei mai prejos. În urma selecţiilor riguroase s-au ales cele mai bune voci. După primul episod, Raluca, Laura şi Jo au obţinut cel mai bun punctaj din partea juriului, interpretând piesa "Banii vorbesc" a trupei Holograf. Deşi s-au confruntat cu probleme în ceea ce priveşte încălţămintea, fetele nu au lăsat să se vadă aceasta. Prestaţia artistică a fost aproape de perfecţiune, dar şi de linia de 10. Juriul a apreciat interpretarea, dar Adrian Despot le-a taxat puţin, acordându-le nota 9. În a doua săptămână însă, grupul lor a fost parcă urmărit de ghinion. Mai întâi s-au confruntat cu probleme de interpretare, apoi, cu doar câteva ore înainte de începerea show-ului, Laura s-a accidentat la picior, în timp ce repeta coregrafia. Ea a fost dusă de urgenţă la spital, unde i s-a aplicat o atelă. Susţinută de colegele sale, ea a reuşit să se mobilieze şi să dea tot ce-i mai bun pe scenă.

 


Multe premii în palmares

 


Deveanca Raluca Alexandra Nistor a terminat în această vară Liceul de Muzică şi Arte "Plastice "Sigismund Toduţă" din Deva. Tânăra a participat la mai multe festivaluri şi concursuri de interpretare din ţară, iar unul dintre cele mai importante premii obţinute de ea până acum este Marele Trofeu la Festivalul Internaţional de Muzică Uşoară "George Grigoriu" Brăila 2008, dar şi locul II la secţiunea interpretare la Festivalul Mamaia 2008. De-a lungul timpului, tânăra deveancă a mai cântat în câteva grupuri muzicale: "Butterly" - cânta împreună cu o prietenă şi "Contrast", alături de un băiat şi o altă fată. Niciunul dintre aceste grupuri nu au constituit însă formula perfectă pentru ea.

 

--------------


27
de concurenţi, împărţiţi în opt grupuri, concurează la Megastar

 
Tag-uri:
megastar
,muzică
,

 

Versiune mobil | completa