Mall-ul şi piaţa din Deva, inaugurate peste două luni

TERMEN. În zona pieţei centrale se lucrează de zor pentru finalizarea lucrărilor la cele două investiţii până la începutul lunii noiembrie

Primarul Devei, Mircia Muntean, spune că cele două investiţii vor fi deschise la 1 noiembrie, deoarece vrea să arate devenilor, înaintea alegerilor parlamentare, ce au realizat liberalii
La 1 noiembrie va avea loc deschiderea oficială a noii pieţe agroalimentare şi a noului mall din Deva, susţine  primarul municipiului, Mircia Muntean.

 


"Cea mai modernă piaţă din ţară"

 


"Am stabilit data de 1 noiembrie, deoarece până atunci cele două construcţii vor fi gata, iar zona din jurul lor va fi şi ea modernizată în totalitate. În plus, vrem să organizăm deschiderea cu o lună înainte de alegeri, pentru ca devenii să vadă de ce suntem în stare să facem noi liberalii. Nu ştiu exact cum va arăta Deva Mall, dar vă asigur că noua piaţă agroalimentară va fi cea mai modernă din România. O să fie ceva ce nu aţi mai văzut niciodată. În interior va avea o superbă fântână arteziană. Nicio piaţă agroalimentară din România nu are aşa ceva", a precizat primarul Devei.
El a mai adăugat că lucrările la piaţă vor fi finalizate în câteva săptămâni, după care se va trece la amenajarea zonei din jurul ei, în special a celei prin care se va face legătura cu cealaltă investiţie din zona pieţei centrale, Deva Mall.
Data de 1 noiembrie a fost confirmată şi de Alin Suciu, managerul societăţii care deţine Deva Mall. El spune că, iniţial, a preconizat ca deschiderea să aibă loc cel târziu la sfârşitul lunii septembrie. "Ne-am consultat cu domnul primar Muntean şi am convenit, de comun acord, să deschidem ambele edificii la 1 noiembrie", a declarat Alin Suciu.

 

--------------------


13
mii de metri pătraţi este suprafaţa pe care o va avea noul mall din Deva

 

 

Versiune mobil | completa