Fii alaturi de hunedoreanul Tomi Coconea in RedBull X-Alps si Descoperă.ro te premiază

Acum poti sa cuceresti din zbor cele mai inalte culmi ale Europei, urmarindu-l pe  Toma Coconea in competitia Red Bull X-Alps. Iar, la finalul competitiei, vei avea ocazia sa experimentezi chiar tu senzatiile extraordinare ale zborului, deoarece Descopera.ro te va premia cu o zi de zbor cu parapanta alaturi de Tomi, in muntii Parang.

Descopera.ro te invita sa fii alaturi de Tomi intr-una dintre cele mai dificile si mai spectaculoase competitii din lume. Vino pe site si citeste despre  aventurile prin care trece neinfricatul roman in cursa contra cronometru de a travera muntii Alpi, descopera fotografii inedite cu locurile prin care trece si sustine-l cu mesaje de incurajare.

Transmite-i lui Tomi urari care sa ii dea putere si incredere pentru a castiga competitia si te premiem cu o zi de zbor cu parapanta in Muntii Parang, alaturi de maestrul Toma Coconea.
Completeaza formularul de concurs cu mesajul tau de incurajare pana pe 7 august si participi automat la tragere la sorti organizata in data de 10 august.

Traieste o experienta unica! Dă click AICI pentru a participa la concurs!

 

 

 

Versiune mobil | completa