Democrat-liberalul Dorin Gligor a fost numit subprefect

Fostul director tehnic al Apaprod Deva şi-ar putea prelua noua funcţie chiar de ziua lui. Dorin Gligor îi va lua locul liberalului Silviu George Didilescu, care a fost eliberat din funcţie şi trecut în postul de inspector guvernamental

 


Dorin Oliviu Gligor a fost numit de Guvern în funcţia de subprefect al judeţului Hunedoara în locul lui Silviu George Didilescu, care a fost trecut pe funcţia de inspector guvernamental.
"Cel mai probabil luni voi fi instalat în funcţie. Sper ca până vineri (astăzi - n.r.), hotărârea Guvernului de numire a mea ca subprefect să fie publicată în Monitorul Oficial", a spus Dorin Gligor.
Silviu Didilescu a declarat, ieri, că nu l-a anunţat nimeni că nu mai e subprefect. "Aştept un anunţ oficial din partea Guvernului de schimbare din funcţie. Numirea domnului Gligor e normală şi legală. Nu ştiu, deocamdată, ce voi face în continuare", a declarat Didilescu.

 

Scurtă biografie

 


Dorin Oliviu Gligor s-a născut în satul Ţebea, comuna Baia de Criş, pe 2 martie 1966. Este membru PD-L începând din anul 1999. În anul 1991 a absolvit Facultatea de Mecanică din cadrul Institutului Politehnic "Traian Vuia" din Timişoara. Între anii 1991 şi 1997 a lucrat ca inginer la Acvacalor Brad, iar între anii 1997 şi 2001 a fost director al acestei societăţi. Între anii 2001 şi 2005, Gligor a fost director la o firmă privată de construcţii, iar în perioada 2005-2009 a îndeplinit funcţia de director tehnic la SC Apaprod SA Deva.
Dorin Oliviu Gligor este căsătorit şi are doi copii - un băiat în vârstă de 9 ani şi o fată în vârstă de 17 ani.

 

-------------

 

43
de ani va împlini luni Dorin Oliviu Gligor

 

--------------


"Săptămâna viitoare, în locul domnului Attila Deszi, Guvernul îl va numi ca subprefect pe colegul meu de partid, Ioan Inişconi"
Dorin Oliviu Gligor, noul subprefect de Hunedoara

 

 

Versiune mobil | completa