"100 de zile de şcoală" step-by-step

ALBUM. Sofia Luca a prezentat un album de fotografii în care apar părinţii, bunicii şi străbunicii ei

Elevii clasei I step-by-step de la Colegiul "Transilvania" au sărbătorit, ieri, împlinirea a 100 de zile de şcoală, prilej cu care au prezentat o serie de obiecte inedite, realizate chiar de ei

 


Agitaţie mare ieri printre elevii clasei I step-by-step de la Colegiul Tehnic "Transilvania" din Deva, care au participat la o serbare şcolară intitulată "Primele 100 de zile de şcoală".
Micuţii au pregătit evenimentul încă de anul trecut. Ei au cântat, s-au jucat şi au prezentat câte 100 de obiecte confecţionate de ei, pe care le-au arătat profesorilor.

 

Fotografie din anul 1907

 


Cel mai interesant obiect a fost cel al elevei Sofia Luca, aceasta prezentând un album cu 100 de fotografii în care apar părinţii, bunicii şi străbunicii ei.
"Nu ne aşteptam la aşa ceva din partea Sofiei. Am rămas uimiţi când am descoperit că cea mai veche fotografie din album a fost realizată în anul 1907. Este o fotografie document, cum nu mai prea vezi astăzi", a afirmat Gabriela Trif, institutor la Colegiul Tehnic "Transilvania".

 

Castel din scoici

 


Un obiect la fel de interesant a fost realizat de Cătălin Sîmziana, care a confecţionat o căsuţă din scoici pe care a intitulat-o "Căsuţa celor 100 de scoici".
"Mie îmi plac mult desenele animate cu piraţi. Acolo am văzut căsuţe construite din scoici. Când o să mă fac mare, vreau să devin şi eu pirat, ca să locuiesc într-o asemenea căsuţă", afirmă Cătălin.
Un alt elev, Markus Andrei, l-a confecţionat din nasturi pe Spiderman, eroul său preferat din desenele animate. Pentru asta, elevul a folosit câteva sute de nasturi negri de diferite mărimi.
"Markus a realizat un lucru extrem de migălos şi de frumos", afirmă una dintre cele trei învăţătoare care predau la clasa I step-by-step.

 

Diferenţă mare între elevi

 


"Faţă de colegii lor de aceeaşi vârstă, elevii din clasele step-by-step sunt mult mai comunicativi şi inventivi. Este o mare diferenţă între ei. În plus, elevii de la sistemul step-by-step colaborează extraordinar între ei, deoarece au fost învăţaţi să lucreze în echipă şi să se ajute unul pe altul", a explicat directorul adjunct al Colegiului Tehnic "Transilvania", Lavinia Ilina, lăudând performanţele elevilor de la cele două clase step-by-step din şcoală.

 

--------------


18
elevi au luat parte la serbarea desfăşurată ieri la Colegiul Tehnic "Transilvania" Deva

 

 

Versiune mobil | completa